«Troņu spēle» triumfē «Emmy» tehniskajās kategorijās (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Televīzijas kanāla HBO fantāzijas seriāls «Game of Thrones» («Troņu spēle») sestdien triumfējusi «Emmy» balvu pasniegšanā tehniskajās kategorijās.

Uz amerikāņu rakstnieka Džordža R.R.Mārtina grāmatām balstītais seriāls tika apbalvots astoņās kategorijās, tajā skaitā par labāko aktieru atlasi, skaņu un vizuālajiem efektiem.

Telekanāla FX šausmu seriāls «American Horror Story: Freak Show» saņēma piecus «Emmy» apbalvojumus.

«Emmy» balvas tehniskajās kategorijās pasniedz nedēļu pirms lielās «Emmy» ceremonijas ar televīzijas zvaigžņu piedalīšanos, kurā tiek izdalīti apbalvojumi galvenajās kategorijās.

Par labāko dokumentālo filmu tika atzīta kinolente «The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst». Tajā stāstīts par bijušo nekustamā īpašuma magnātu Robertu Dērstu, kurš turēts aizdomās par trīs cilvēku nogalināšanu. Dokumentālās filmas veidošanas laikā 72 gadus vecais vīrietis šķietami atzinās trīs slepkavībās, kā rezultātā viņam šī gada martā tika uzrādīta apsūdzība.

Kā labākā televīzijas filma tika apbalvota biogrāfiskā kinolente «Bessie» par amerikāņu blūza dziedātāju Besiju Smitu, kurā galveno lomu spēlē dziedātāja Karaliene Latifa.

Horeogrāfi Dereks un Džuliana Hafi tika apbalvoti par darbu dejošanas šovos «Dancing with the Stars» un «Strictly Come Dancing».

Par labāko realitātes šovu vadītāju tika atzīta aktrise Džeina Linča, kura darbojas raidījumā «Hollywood Game Night».

Galvenā «Emmy» balvu ceremonija notiks 20.septembrī Losandželosā. Balvu pasniegšanu vadīs komiķis Endijs Sambergs.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu