Kristīna Eplgeita reiz bijusi Rīzas Viterspūnas sāncense (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kaut šodien grūti iedomāties «Gudrās blondīnes» lomai piemērotāku aktrisi par Rīzu Viterspūnu, tomēr atklājies, ka sākotnēji šī loma tikusi iecerēta pavisam citai Holivudas blondīnei - aktrisei Kristīnai Eplgeitai.

Prezentējot uz sarkanajiem paklājiem savu jaunāko veikumu - piedzīvojumu komēdiju «Atvaļinājums», Kristīna Eplgeita izcēlusies ar atbruņojošu godīgumu un par lielāko savas dzīves muļķību ne reizi vien jau nosaukusi atteikšanos no dalības filmas «Gudrā blondīne» galveno aktieru atlasē.

«Kad izdzirdēju par «Gudrās blondīnes» scenāriju un galveno aktieru atlasi, biju tikko beigusi filmēties populārajā televīzijas seriāla «Precējies, ir bērni». Nevēlējos, lai mani visu mūžu uzskata par neaptēstu blondīni, tāpēc nesaskatīju potenciālu stāstā par naivu gaišmati, kura pārsteidz visus ar sasniegumiem prestižā universitātē,» atklāj Kristīna Eplgeita. Tiesa, aktrise atzīst, ka Rīza Viterspūna ir pelnījusi slavu, ko viņai atnesa šī nu jau par leģendāru uzskatītā loma. «Rīza tās ietvaros izdarīja daudz vairāk nekā es jebkad spētu,» uzsver Kristīna Eplgeita.

Par spīti liktenīgajam lēmumam, šarmantajai aktrisei darba netrūkst citos gana ikoniskos kino stāstos. Arī šobrīd Latvijas kinoteātros var novērtēt Kristīnas Eplgeitas talantu aizraujošā piedzīvojumu komēdijā «Atvaļinājums». Tā ir turpinājums astoņdesmitajos un deviņdesmitajos gados populārajām komēdijām par jancīgās Grisvoldu ģimenes atvaļinājumiem.

Piedzīvojumu komēdija «Atvaļinājums» ir stāsts par apzinīgu ģimenes galvu Rastiju Grisvoldu, kurš, atceroties sava tēva mēģinājumus vienot ģimeni ar dažādu izbraucienu palīdzību, izlemj sekot viņa pēdās. Rezultātā Rastijs pārsteidz savu atturīgo ģimeni ar entuziasma pilnu piedāvājumu doties izbraucienā pāri visai Amerikai, lai nokļūtu foršākajā ģimenes atrakciju parkā valstī. Šķiet, lieki piebilst, ka plānotais ceļojums nenorit tik gludi, kā vajadzētu.

Filmas «Atvaļinājums» reklāmas rullītis:

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu