«Musiqq» dziesmas no jaunā albuma atskaņos «Studentu Paradīzē»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Jau piektdien, 18. septembrī, «Arēnā Rīga» norisināsies Baltijā lielākais studentu festivāls «Ondo.lv Studentu Paradīze», portālam «Apollo» vēsta pasākuma organizatori.

Uz festivāla skatuvēm kāps Latvijā iemīļoti mūziķi un daudzveidīgo muzikālo piedāvājumu papildinās festivāla interaktīvās zonas un darbnīcas. Viena no jauniešu iemīļotākajā grupām «Musiqq» pirmatskaņos dziesmas no jaunā akustiskā albuma, savukārt duets OLA sola pārsteigt ar vēl neredzētu šovu.

Jau ziņots, ka šogad uz festivāla skatuvēm kāps tādi pašmāju mākslinieki kā Musiqq, MNTHA, Edavārdi, Triānas Parks, Moontalk, OLAS, Toms Grēviņš, DJ Gustavito, DJ Vento, DJ Roberts Lejasmeijers, DJ Mārtiņš Pavasaris, FOXTHROAT un citi.

Festivāla teritorijā atradīsies vairākas zonas – Arts & crafts, Akadēmiskā zona, Jauno uzņēmumu tirdziņš, norisināsies cīņa par Erudītākā studenta titulu, darbosies studentu īsfilmu kinoteātris, strītbola turnīrs un citas aktivitātes. Informācija par piedalīšanos atrodama mājas lapā www.studentuparadize.lv.

Festivāla ieejas biļešu cena šobrīd ir 8 EUR, bet pasākuma dienā tā paaugstināsies. Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības vietās, kā arī internetā – www.bilesuserviss.lv. Ieeja pasākumā no 16 gadu vecuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu