Foto: «Spiediens» septīto sezonu iesāk ar lielisku humora devu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Māris Baltskars/Publicitātes

9.un 10.septembrī radošā apvienība spiediens klubā «Godvil» uzsāka jau septīto humora sezonu. Kopā ar tādiem sabiedrībā zināmiem cilvēkiem kā Ozols un Aija Andrejeva «Spiediens» lika smieties ikvienam. Fotogalerijā ieskats!

Šosezon «Spiediena» komanda ir paplašinājusies un tai uz šīm divām izrādēm pievienojās ne tikai mūziķi Ozols un Aija Andrejeva, bet arī četri lieliski improvizatori. Trīs no tiem - Mārcis Viļums, Kaspars Žūriņš un Gatis Kurzemnieks iepriekš darbojušies improvizācijas teātrī «Improvīns». Savukārt, Mārtiņš Kozlovskis jeb tautā vairāk zināms kā ūsainais Kozmens no LTV raidījuma «Ciemos», ar «Spiedienu» sadarbojas jau no 2012. gada, bet šis gads viņam ir pirmais uz «Spiediens» lielās skatuves.

Arī iepriekšējās sezonās kopā ar «Spiediens» improvizatoriem uz skatuves kāpuši sabiedrībā pazīstami cilvēki. Piemēram, lauka Ikauniece-Admiņa, Dons, Jānis Jarāns, Anna Lieckalniņa un citi.

«Šogad pārsteigsim vēl vairāk! Esam paplašinājuši radošo kolektīvu, aicināsim improvizatoru ampluā iejusties sabiedrībā zināmas personas, organizēsim starptautisku improvizācijas teātra festivālu rudenī un, protams, iemīļoto kopizrādi ar citiem, lielākajiem improvizācijas teātriem sezonas noslēgumā. Plānojam uzņemt arī spēlfilmu, sadarbojoties ar kādu tautā iemīļotu režisoru, bet šis lai paliek nelielā intrigā», komentē radošās apvienības «Spiediens» producents Krišjānis Caune.

Ieskaties fotogalerijā. Jautri!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu