Aicinājums iepazīt zīmju valodu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Septembra pēdējā nedēļā nedzirdīgie visā pasaulē atzīmē Starptautisko nedzirdīgo nedēļu, kuras laikā organizē īpašus pasākumus un akcijas.

Nedzirdīgo nedēļas ietvaros Latvijas Nedzirdīgo savienības (LNS) Rehabilitācijas centrs organizē darbnīcu «Zīmju valoda», kas notiks 22. un 24.septembrī no pl. no 14 līdz 16 Elvīras ielā 19 korp.3, Rīgā (izvēlēties vienu datumu).

Aicināti pieteikties sabiedrisko, sociālo un medicīnas iestāžu darbinieki, kuriem darbā, ģimenē vai sabiedriskajās aktivitātēs ir saskarsme ar nedzirdīgām personām, - speciālisti, kas strādā ar nedzirdīgajiem; nedzirdīgo bērnu vecāki, to ģimenes locekļi un citi interesenti.

Darbnīcas dalībniekiem būs iespēja bez maksas iepazīt latviešu zīmju valodu, iemcīties dažus vārdus, pieklājības frāzes un alfabētu, kā arī, iespējams, gūt iedvesmu šo valodu apgūt padziļināti.

Nodarbību vadīs LNS Rehabilitācijas centra Zīmju valodas attīstības nodaļas speciālistes.

Vienlaikus no 19.septembra līdz 3.oktobrim notiek vairākas citas publiskas aktivitātes - Starptautiskās nedzirdīgo nedēļas pasākumi - 2015. Visos pasākumos ieeja bez maksas - laipni lūgti visi interesenti.

Papildu informācija: www.lns.lv; www.rc.lns.lv

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu