Ūdrītis: «Sex, Drugs & Rock'n'Roll ir jāizbauda līdz 27!» (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šovakar, 18. septembrī, viena no spilgtākajām Latvijas rokgrupām «The Hobos» sniegs labāko dziesmu koncertu «Palladium» koncertzālē. Pirms koncerta TVNET devās aprunāties ar grupas solistu Rolandu Ūdri, lai uzzinātu, kā norit gatavošanās koncertam, kas jauns paša Ūdrīša dzīvē, un kur galu galā grupa bija nozudusi.

Grupas «The Hobos» vokālists Rolands Ūdris priecīgs stāsta, ka vasaras laikā grupa ar īsākiem koncertiem savus spēkus izmēģinājusi divos festivālos. Sapratuši, ka viņiem aizvien sanāk, grupa aktīvi sāka gatavoties lielajam uznācienam labāko dziesmu koncertā, kurā «The Hobos» spēlēs visus radio singlus, kā arī dziesmas, kas pašiem grupas dalībniekiem sirdij tuvas.

«Esam gatavi sniegt to labāko no sevis!» tā Ūdrītis.

Grupas nosaukums «The Hobos» tulkojumā nozīmē klaidoņi. Uz jautājumu, kādēļ sevi tā nodēvējuši, Rolands smejot atbild, ka varbūt vajadzēja sevi saukt par «miljonāriem» vai «veiksminiekiem», bet laikā, kad grupa tika dibināta, nosaukums šķita ļoti atbilstošs, un arī šobrīd Ūdrītis uzskata, ka nosaukumam nav nekādas vainas.

Reiz tas dzīvesstils bijis līdzīgs kā klaidonim, bet tagad gan vairs ne. Rolands šovasar par sievu apņēmis savu ilggadējo draudzeni Ilonu Balodi, un nu laulātais pāris gaida bērniņu. Ūdrītis piebilst: «Tagad es klīstu ap sievu apkārt!»

«The Hobos» solista dzīvē sācies jauns, tīrs un darbam veltīts dzīves posms. Pats Rolands piebilst: «Mēģinu uz dzīvi skatīties ar saulainu skatienu!» Bet kā gan šādā saulainā dzīvē spēj dzīvot rokmūzika, kuru līdz šim vienmēr raksturojis slavenais teiciens «Sex, Drugs and Rock'n'Roll»? Ūdrītis atbild pavisam vienkārši - tam visam jau ir iziets cauri. «Tam piemīt viena slikta īpašība. Liekas, ka ir interesanti, bet vienā mirklī saproti, ka tā ir tāda vienāda lieta... izņemot seksu!» piebilst Ūdrītis.

«Sex, Drugs and Rock'n'Roll» esot jāpaspēj izbaudīt līdz 27 gadu vecumam, tālāk jau jāsāk dzīvot mierīgāk. «Man tagad ir 40, bet aizvien nevaru teikt, ka zinu, kā dzīvot! Mūzika ir viens no veidiem, kā tu vari paskatīties citā realitātē,» tā par saprašanu, kā jādzīvo, stāsta Rolands.

Grupa «The Hobos» savā labāko dziesmu koncertā gaida ikvienu grupas mūzikas cienītāju jau šodien, 18. septembrī, koncertzālē «Palladium» no plkst. 18:00. Koncerta sākums 19:00, bet Ūdrītis jau laicīgi brīdina, ka, iespējams, pāris minūtes kavēsies, kā jau cienīgiem rokstāriem pieklājas, un piebilst: «Domāju, ka ar to mūziku, ja mūs uzgriezīs gana skaļi, [zāli] noteikti piepildīsim! Bet spēlēsim mēs labi!»

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu