Pistoriuss katru dienu izdzīvo kā ļaunu murgu (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dienviāfrikas vieglatlēts Oskars Pistoriuss, kurš zināms, kā «ātrākais cilvēks bez kājām», ir slimīgi novājējis un iekšēji salauzts, un katru dienu izdzīvo kā ļaunu murgu, atklāja viņa bērnības draugs.

Viņš tika atzīts par vainīgu savas draudzenes, modeles Rēvas Stēnkampas slepkavībā 2013. gadā, kad viņš vairākas reizes caur tualetes durvīm sašāva draudzeni un apgalvoja, ka noturējis viņu par zagli. Tiesa atlētam piesprieda piecu gadu cietumsodu.

Pistoriuss, kurš piedalījies paralimpiskajās spēlēs Londonā, vēlējies savu sodu izciest mājas arestā, un 21. augustā bija paredzēts, ka viņš arī tiks atbrīvots no ieslodzījuma pirms termiņa, taču tieslietu ministrs pagājušajā mēnesī noraidījis pirmstermiņa atbrīvošanu, jo Pistoriuss cietumā neesot sodu izcietis pat gadu.

Bet pat tad, ja viņa atbrīvošana tiks pieņemta, viņam jārēķinās ar juridiskām «cīņām» arī turpmāk, jo prokurori joprojām mēģina meklēt arvien jaunus slepkavības pierādījumus, kas pastiprinātu viņa vainu.

Viņa bērnības draugs uzsvēris, ka Pistoriuss cietumā juties kā murgā. Viņš esot izskatījies slimīgi novājējis, kluss un novārdzis.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu