Ar labāko dziesmu koncertu uz skatuves atgriežas «The Hobos» (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Apollo

18.septembrī ar labāko dziesmu koncertu «Bez of The Hobos» pēc divus gadus ilgas radošās pauzes uz skatuves atkal kāpa rokgrupa «The Hobos». Koncerts norisinājās koncertzālē «Palladium». Ieskaties fotogalerijā!

Labāko dziesmu koncertā «The Hobos» uzstājās savā oriģinālajā sastāvā - Rolands Ūdris, Mārtiņš Burkevics, Egons Kronbergs un Vilnis Krieviņš.

Gandrīz divas stundas garajā koncertprogrammā tika iekļauti gan pazīstamākie un iemīļotākie hiti, piemēram, «Christian» («I'm gonna be»), «Lu Lu», «Lost in space» un «Walk all night», kā arī mazāk zināmas un koncertos nekad nespēlētas dziesmas no visiem četriem grupas albumiem.

«The Hobos» ir 1999.gada janvārī dibināta latviešu mūzikas grupa. Visi četri «The Hobos» dalībnieki nāk no Liepājas, taču savu karjeru grupa sāka Rīgā, pirmo koncertu sniedzot kafejnīcā «Ai Karamba», kas ļāva grupai uzstāties, nedodot nekādu atlīdzību.

Piedāvājam vēlreiz noskatīties interviju, kuru Ūdrītis sniedza pirms koncerta.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu