«Fifty Shades of Grey» aktrise stāsta par dzīvi pēc filmas nākšanas klajā (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Populārās filmas «Fifty Shades of Grey» (Greja 50 nokrāsas) aktrise nesen piedalījusies komiķes Elenas Dedženeresas televīzijas raidījumā, kurā atklājās par savu dzīvi pēc filmas nākšanas klajā.

Aktrise Dakota Džonsone, kura filmā atveidoja vienu no galvenajām lomām, atklāja, ka cilvēkiem mēdz būt mazliet bail viņu uzrunāt ballītēs, kā arī pastāstīja, ka filma sabojājusi viņas mīlas dzīvi.

Tāpat Džonsone ekskluzīvi Dedženeresai atklāja, ka šobrīd ir viena un vairs nesatiekas ar Metjū Hitu (Matthew Hitt). Aktrise pastāstīja arī to, ka viņas vecāki joprojām nav redzējuši erotisko filmu.

Intervijas laikā Džonsone pastāstīja, ka nākamo «Fifty Shades of Grey» sāks filmēt šī gada beigās vai nākamā gada sākumā.

Lūk, video!

Filmā Dakota tēlo literatūras studenti Anastasiju Stīlu, kura iepazīstas ar pievilcīgu miljardieri Kristjenu. Abu iepazīšanās pāraug kaislīgā mīlas dēlā, kurā Ana atklāj savas neparastās vēlmes, kā arī Greja tumšo noslēpumu.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu