Baltais nams nejauši aizsūta mazulim apsveikumu 101.dzimšanas dienā (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lisa Rosario Photography, CC BY-SA 2.0

Šostedu ģimene Rietudžordanā, Jūtas štatā, piekopj savdabīgu tradīciju, proti, viņi pieprasa no Baltā nama apsveikumus dzimšanas dienā saviem bērniem. Taču viņi nekad nebija saņēmuši tik savdabīgu apsveikumu, kādu saņēma sava dēla - Bendžamina - pirmajā dzimšanas dienā, raksta «NBC News».

«Mīļo Bendžamin! Daudz laimes 101.dzimšanas dienā!» bija rakstīts zīmītē, kura bija uzdrukāta uz oficiālās Baltā nama veidlapas ar prezidenta un pirmās lēdijas parakstiem apakšā. 

Vēstule bija paredzēta Bendžaminam, kurš ir jaunākais no Šostedu četriem bērniem. Zīmītē arīdzan bija pateicības vārdi Bendžaminam par to, ka bijis «neatņemama daļa no Amerikas stāsta» un «pieredzējis labāko, ko mūsu tauta varējusi paveikt, strādājot plecu pie pleca».

Baltais nams izsūta dažādus personalizētus apsveikumus, piemēram, bērniņa piedzimšanas gadījumā, dzimšanas dienās, pensijas vecumam iestājoties, kāzās vai kāzu jubilejās, kad pāris kopā nodzīvojis 50 vai vairāk gadus. 

Šostedi neapvainojās un par notikušo pajokoja: «Varbūt tas ir pareģojums. Mēs aizvien gaidām viņa pensijas izmaksas!»

The White House sent this baby a 'Happy 101st birthday' card Benjamin Shosted hasn't even turned a year old and he's...

Friday, September 18, 2015

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu