Reinolda un Laivlijas draugs cenšas «iedzīvoties uz viņu slavas rēķina» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Aktieris Raiens Reinolds atklājis, ka nesen pieķēris vienu no saviem tuvākajiem draugiem, mēģinot pārdot viņa jaundzimušās meitiņas fotogrāfijas medijiem, vēsta «Daily Mail». Raiena un aktrises Bleikas Laivlijas meita pasaulē nāca pirms astoņiem mēnešiem.

Intervijām vīriešu žurnālam «GQ» aktieris Raiens Reinolds atklājis, ka pieķēris tuvu draugu, kuru pazinis 25 gadus, cenšoties pārdot medijiem viņa mazuļa fotogrāfijas. Tas noticis neilgi pēc bērna dzimšanas, tāpēc Raiens ar šo cilvēku vairs nekontaktējas.

Reinolda draugs centies vairākiem tabloīdiem pārdot viņa bērna fotogrāfijas, kuras uzņemtas vēl slimnīcā.

Populārais aktieru pāris cītīgi centās pasargāt savu jaundzimušo bērnu no liekas uzmanības, tāpēc tas, ka viņiem tuvs cilvēks tā rīkojies, bijis šokējoši.

Reinolds intervijā paskaidrojis, ka ar šo cilvēku vairāk nevēlas kontaktēties, kā arī satikt.

Aktrises Bleikas Laivlijas un aktiera Raiena Reinoldsa meita Džeimsa pasaulē nāca šī gada sākuma. Lai arī mazulis piedzima ātrāk, nekā bija paredzēts, vņa ir vesela un laimīga.

Laivlija un Reinoldss apprecējās 2012.gada septembrī.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu