Madonna saņem negaidītu ziņu no bijušā vīra (25)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu popdīva Madonna atklājusi, ka bijušais vīrs Šons Penns pagājušajā nedēļā pēc koncerta Ņujorkā esot uzrakstījis viņai aizkustinošu vēstuli, ziņo vietne WENN.

«Oskara» balvas laureāts Penns ar meitu Dilanu ceturtdien bija ieradies uz Madonnas koncertu «Madison Square Garden» arēnā Ņujorkā. Pēc uzstāšanās Penns nosūtījis bijušajai sievai vēstuli, apsveicot viņu ar veiksmīgi aizvadītu koncertu.

57 gadus vecā Madonna par to pastāstīja faniem, kas sestdien bija ieradušies uz viņas koncertu «Barclays Center» arēnā.

«Nesen uzstājos «Madison Square Garden», varbūt esat par to dzirdējuši. Un ieradās mans bijušais vīrs! Vai varat iedomāties?» klausītājiem teica Madonna. «Pirms 30 gadiem viņš atnāca uz manu koncertu tajā pašā vietā un pēc tam dusmojās, ka mans skatuves tērps esot bijis pārāk atkailināts. Es nemeloju!»

«Pēc koncerta viņš uzrakstīja man vēstuli, sakot, ka beidzot novērtējot manu mākslu. Un to es varu teikt par laulību! Pēc 30 sasodītiem gadiem,» sacīja dziedātāja.

Madonna un Penns apprecējās 1985.gadā, pēc četriem gadiem izšķīrās.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu