Pedofils skaidro savas seksuālās tieksmes pret bērniem (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: donnierayjones, CC BY-SA 2.0

Vīrietis atklātā rakstā lūdzis amerikāņu sabiedrību saprast atšķirību starp pedofilu un bērnu seksuālo izmantotāju. Viņš atzīst: «Esmu pedofils, bet ne briesmonis!» Viņš bērnu izmantošanu nodēvējis par «seksuālu orientāciju».

Ar šādiem šokējošiem izteikumiem nācis klajā grafikas dizaineris Tods Nikersons interneta medijā «Salon.com». Viņš skaidro ka būt pedofilam ir lāsts. «Esmu iestrēdzis visnepatīkamākajā seksuālajā orientācijā, izjūtot seksuālu pievilcību pret cilvēkiem, kuri juridiski, morāli un psiholoģiski nespēj atbildēt uz manām jūtām un vēlmēm,» komentējis Nikersons.

Viņš turpināja: «Atzīt seksuālu pievilcību pret bērnu ir tāpat kā atzīt visnievājošāko statusu uz planētas, kas izslēdz jebkādas normālas dzīves iespējas.»

Viņa mērķis, publicējot savu rakstu, bijis atspēkot uzskatu, ka visi pedofili ir briesmoņi. Viņš atzīst, ka nekad nav uzbrucis bērnam, vai skatījies bērnu pornogrāfiju, viss ko viņš vēlas, lai cilvēki atzītu – pedofilija ir seksuāla orientācija.

Bērnībā arī ticis izmantots

Vīrietis atradis skaidrojumu savās tieksmēs, rakstot, ka bērnībā ticis izmantots. «Kāds vecāks kungs, mūsu ģimenes draugs, reiz iebāza rokas manās biksēs un vairākas minūtes mani aiztika. Pēc tam es to izstāstīju vecmāmiņai, kura notikušo nolēma noklusēt,» atceras Tods.

Viņš stāsta, ka savas tieksmes apzinājies jau 12 gadu vecumā. Nikersons apšauba teoriju, ka pedofilija varētu būt saistīta ar ļaunprātību, vai to varētu ģenētiski mantot. «Par iemeslu šādām tieksmēm var būt jebkas – invaliditāte, svara problēmas, vai vienkārši nepatika pret saviem vienaudžiem,» uzsvēra vīrietis.

Pēc augstskolas absolvēšanas, Nikersons «iegrima» dziļā depresijā, saprotot, ka ir jāsaskaras ar reālo pasauli, taču viņš vienmēr slēpis šo melno noslēpumu. Viņš pat apsvēris pašnāvības iespējas.

Līdz brīdim, kad viņš atrada interneta vietni, kurā pulcējās viņam līdzīgie. Nikersons izjuta neizmērojamu vēlmi draudzēties ar šiem cilvēkiem. «Manā dzīvē bija cilvēki – pedofili, kurus nekaunējos saukt par tiešām labiem draugiem. Tie bija cilvēki, kuriem es nebaidītos uzticēt savus bērnus, ja man tādi būtu,» viņš atzina.

«Tas ir viss, ko es lūdzu – attiecieties pret mums kā cilvēkiem, nevis briesmoņiem. Ja mēs gatavojamies parādīties pasaulei, bez likuma pārkāpumiem, jums mums ir jāpalīdz,» rakstījis Nikersons.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu