Parādās versijas, kas vainojams pie «U2» atceltā koncerta (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Policija pieļauj, ka pie īru rokgrupas U2 koncerta atcelšanas Stokholmā varētu būt vainojams policists, ziņo Zviedrijas radio.

Izmeklēšanu pārņēmusi Zviedrijas policijas Īpašās izmeklēšanas vienība. Tā uzskata, ka pie koncerta atcelšanas varētu būt vainojams kāda policista pastrādāts profesionālās ētikas pārkāpums.

«Aizdomu gadījumā, ka pārkāpējs varētu būt policijas darbinieks, lieta tiek nodota mums. Mums nāksies to noskaidrot,» teica izmeklēšanas vadītāja Lone Kalliasa.

Šonedēļ Zviedrijas medijos izskanēja baumas, ka apsardze ielaidusi arēnā ar ieroci bruņotu vīrieti, kurš uzdevies par policistu. Viņš sacīja, ka esot aizmirsis atstāt ieroci darbā.

Kad informēti koncerta rīkotāji un policija, pieņemts lēmums evakuēt koncerta apmeklētājus un pārmeklēt zāli.

Koncerts tika pārcelts no svētdienas uz otrdienu.

Koncerta rīkotāju kompānija «Live Nation» sacīja, ka koncerta biļešu īpašnieki, kuri nevarēs ierasties uz pārcelto uzstāšanos, saņems atpakaļ naudu par biļetēm. Taču kompānija nesegs viesnīcas izdevumus tiem faniem, kuri Stokholmā ieradās no citām pilsētām vai valstīm.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu