Putins piezvanījis Eltonam Džonam un apsolījis satikties (79)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas prezidents Vladimirs Putins ceturtdien telefoniski sarunājies ar britu dziedātāju Eltonu Džonu, kuru lūdzis neapvainoties par komiķu sarīkoto izjokošanu un paudis gatavību tikties ar viņu, lai runātu par jebkuru tēmu, paziņoja Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs.

«Tikko pēc [lauksaimniecības attīstības jautājumu sanāksmes Rostovas apgabalā] prezidents pa telefonu runāja ar Eltonu Džonu,» Peksovs sacīja žurnālistiem.

Viņš teica, ka Putins lūdzis britu mūziķi neapvainoties par komiķu joku, kad viņi iepriekš piezvanīja Džonam, izlikās par Krievijas prezidentu un apsprieda homoseksuāļu tiesības Krievijā. Peskovs sacīja, ka abi komiķi - Vladimirs Krasnovs un Aleksejs Stoljarovs - ir «nekaitīgi cilvēki, lai gan tas bez šaubām neattaisno visus viņu izlēcienus».

«Putins teica, ka zina, cik Džons ir populārs dziedātājs, un apliecināja, ka gadījumā, ja nākotnē viņu abu darba grafiki sakritīs, viņš būtu gatavs ar viņu tikties un apspriest visus jautājumus, kas interesē dziedātāju,» klāstīja Peskovs.

Šomēnes Džons kritizēja Krievijas likums pret homoseksuālisma propagandu un Putina izteikumus, kas norādīja, ka homoseksuāļu upuri ir bērni.

Pagājušajā nedēļā divi Krievu jokdari paziņoja, ka ir izāzējuši Džonu, liekot slavenajam dziedātajam noticēt, ka viņam ir piezvanījis Putins, lai parunātos par homoseksuāļu tiesībām un iespējamu viņu abu tikšanos. Džons pat sociālās saziņas vietnē «Instagram» publicēja paziņojumu, ka viņam ir zvanījis Putins.

Komentāri (79)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu