Kobeina un Lovas meita apprecējusies; māti neuzaicina uz kāzām (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu rokmūziķu Kurta Kobeina un Kortnijas Lovas meita Frānsisa Bīna Kobeina apprecējusies.

23 gadus vecā Kobeina nelielā ceremonijā salaulājās ar grupas «The Eeries» solistu Jesaju Silvu. Pāris apprecējās pēc pieciem attiecībās aizvadītiem gadiem.

Televīzijas raidījums «E!News» vēsta, ka ceremonijā bijuši apmēram 15 viesi, bet to vidū nebija līgavas mātes Lovas. Viņa gan vēlāk sociālajos tīklos lika manīt, ka nepārdzīvojot. «Ja jums šķiet, ka es skumstu par nebūšanu klāt kādā svarīgā notikumā šonedēļ, padomājiet vēlreiz,» viņa rakstīja pie fotogrāfijas ar kādu vīriešu dzimuma modeli.

«Kortnijai ļoti patīk Jesaja, taču viņa pārdzīvoja, ka Frānsisa viņai nepateica par kāzām,» pārraidei «E!News» teica vārdā nenosaukts informācijas avots. «Frānsisa viņai piezvanīja tikai pēc tam, bet viņa saprot meitas lēmumu. Frānsisas dzīvē vajag vīrieti, un viņa vienmēr tiekusies pēc stabilitātes. To viņa atrada Jesajā.»

Frānsisa Bīna Kobeina bija divus gadus veca, kad grandžroka grupas «Nirvana» solists Kurts Kobeins izdarīja pašnāvību. Viņas attiecības ar Lovu bijušas sarežģītas, taču pēdējos dažos gados viņas šķita satuvinājušās. Māte un meita darbojās biogrāfiskajā filmā «Kurt Cobain: Montage of Heck», kā arī Lova sociālajos tīklos atstāja mīlestības pilnas ziņas meitai.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu