Dīzels nāk klajā ar informāciju par nākamo «Ātrs un bez žēlastības» filmu (19)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Vins Dīzels atklājis, ka asa sižeta filmu sērijā «Fast & Furious» («Ātrs un bez žēlastības») tikšot uzņemta vēl «viena pēdējā triloģija».

48 gadus vecais aktieris un producents patlaban meklē režisoru franšīzes astotajai filmai.

«Kinostudija «Universal» pret mani bijusi ļoti laba un uzticējusies. Tā man ir kā ģimene. Es apsolīju, ka uzņemšu vēl pēdējo triloģiju, ar ko sāga noslēgsies,» Dīzels atklāja sociālajā tīklā «Facebook».

Viņš paskaidroja, ka ļoti rūpīgi izvēloties nākamās filmas režisoru. «Otrs producents Nīls būtu laimīgs, ja es vienkārši izraudzītos jaunu režisoru. Taču šī sērija ir ļoti īpaša, tāpēc tādas lietas vajag rūpīgi izvērtēt,» teica Dīzels. «Nevienam vēl nav piedāvāta režisora vieta, kā arī nevienam pretendentam vēl nav tikusi dota iespēja izlasīt scenāriju.»

Pirmā «Ātrs un bez žēlastības» daļa iznāca 2001.gadā. Sērijas centrā ir ātras mašīnas, skarbi vīrieši un pievilcīgas sievietes, kā arī eksotiskas filmēšanas vietas. Tā ir viena no Holivudas veiksmīgākajām franšīzēm.

Pēdējā kinolente «Fast & Furious 7» («Ātrs un bez žēlastības 7») kļuva par piekto ienesīgāko filmu kino vēsturē.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu