Uzņems seriālu par Nikijas Mināžas ģimeni (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Televīzijas kanāls «ABC Family» veidos jaunu komēdijseriālu, kas balstīts uz reperes Nikijas Mināžas ģimeni.

«Šis ir viens no interesantākajiem piedzīvojumiem, kurā jebkad esmu iesaistījusies,» otrdien sacīja 32 gadus vecā Mināža.

Reperes ģimene 90.gadu sākumā no Trinidadas un Tobāgo pārcēlās uz dzīvi ASV. Seriāla uzņemšana sāksies ziemā Kvīnsas rajonā Ņujorkā.

Mināža būs seriāla producente, kā arī viņai tajā būs loma. Otrdien repere paziņoja, ka joprojām meklējot aktrisi, kas varētu spēlēt viņu bērnībā.

«Nikija ir starptautiska superzvaigzne, taču ne visi zina, cik iedvesmojošs un jautrs ir viņas stāsts,» norāda koncernam «Disney» piederošā telekanāla «ABC Family» pārstāve Kerija Bērka.

Hiphopa zvaigznei ir neliela pieredze aktierspēlē. Viņa ierunājusi lomu animācijas filmā «Ice Age: Continental Drift» («Ledus laikmets 4: Kontinentu dreifs»), kā arī spēlējusi otrā plāna lomu komēdijā «The Other Woman» («Atriebība sieviešu gaumē»).

Viņas nākamā parādīšanās uz kinoekrāniem būs filmā «Barbershop 3» («Frizētava 3»), kurā viņa atveidos frizieri.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu