Oktobrī «Spiediens» turpina humora sezonu ar Agnesi Rakovsku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Māris Baltskars/Publicitātes

Oktobrī visgardāk smejas tas, kurš smejas kopā Radošo Apvienību «Spiediens»! Šajā mēnesī atzīmes vērti datumi ir 7. un 8.oktobris, kad koncertzālē «Godvil», Brīvības gatvē 214b, norisināsies Improvizācijas šovs «Spiediens», portālam «Apollo» vēsta pasākuma organizatori.

Abās dienās aktieriem uz skatuves pievienosies ugunīgi enerģiskā Agnese Rakovska no grupas Triānas Parks. Kā saka pati Agnese: «Man ļoti patīk improvizācijas teātris un improvizēt ir jāmāk. Tie, kas to dara, rada lielu mākslu! Man patīk 2h jautri pavadīt laiku. Pati piedalīšos, jo ir ļoti interesanti ielikt sevi nestandarta situācijās. Dažkārt jāmāk pasmieties pašai par sevi.» Nākamais, zīmīgais datums ir 22.oktobris, kad Kalnciema kvartālā savu pirmizrādi piedzīvos garās improvizācijas teātra izrāde «Lifts».

Visbeidzot - ar prieku paziņojam, ka no 28. līdz 31.oktobrim Radošā Apvienība «Spiediens», sadarbojoties ar kolēģiem no citiem improvizācijas teātriem, organizēs starptautisko improvizācijas teātru festivālu, «Improfest Rīga 2015»! Festivāls norisināsies jau otro gadu, piedaloties pasniedzējiem/aktieriem no ASV, Kanādas, Austrijas, Zviedrijas un, protams, Latvijas! Jau drīzumā sekos precīzāka informācija!

Vairāk informācijas un biļešu iegāde uz izrādēm: www.spiediens.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu