Meraija Kerija samulsina Annu Hetaveju (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izrādās, ka par spīti iegūtajai «Oskara» kino balvai un glamūrīgai ikdienai sarkano paklāju burziņos, godalgotā Holivudas aktrise Anna Hetaveja tomēr nav gatava visām dzīves situācijām. Pagājušā nedēļā Annas Hetavejas jaunākās filmas «Praktikants» («The Intern») pirmizrādi Ņujorkā apmeklēja arī dziedātāja Meraija Kerija. Kad kāds no žurnālistiem uz sarkanā paklāja pačukstēja to pašai Annai Hetavejai, aktrise no sajūsmas vairs nespēja atbildēt uz viņu jautājumiem. «Viņa šobrīd ir rokas stiepiena attālumā no manis. Meraija ir šeit… Manā pirmizrādē,» mulsi ķiķinot, savu pietāti pret slaveno dziedātāju atklāja Anna Hetaveja.

Pirms tam gan žurnālistiem izdevās noskaidrot, ka aktrise pati reiz ir izmēģinājusi praktikanta pieredzi. «Gatavojoties lomai kino stāstam «Sātans Pradas brunčos» («Devil Wears Prada»), es vairākas nedēļas strādāju izsoļu namā Christie`s. Mans uzdevums bija pagatavot visiem darbiniekiem kafijas, kā arī palīdzēt brīžos, kad kādam vēl kas bija nepieciešams. Tas bija lielisks laiks, jo paralēli redzēju arī brīnišķīgu mākslu,» stāstīja Anna Hetaveja.

Arī Latvijas kinoteātros pagājušā nedēļā pirmizrādi piedzīvoja stilīgā lielpilsētas komēdija «Praktikants». Šajā asprātīgajā kino stāstā Annas Hetavejas kino partneris ir pats Roberts de Niro. Viņš atveidoto septiņdesmitgadīgu atraitni Benu, kurš ir noguris no savas pensionāra ikdienas. Par spīti tam, ka metropolē mītošais Bens ir izmēģinājis gan jogas nodarbības, gan ķīniešu valodas apguvi, viņš tomēr uzskata, ka ikdienā nav gana daudz nodarbināts. Tieši šī iemesla dēļ Bens izmanto pirmo iespēju tikt pie darba. Rezultātā solīdais kungs kļūst par praktikantu ietekmīgā un stilīgā modes interneta portālā, kuru vada trīsdesmitgadniece Džūlsa.

Kino nozares profesionāļu atsauksmes liecina, ka abu ASV Kinoakadēmijas balvas «Oskars» laureātu – Roberta de Niro un Annas Hetavejas – saspēle stilīgajā lielpilsētas komēdijā valdzina un neatstāj vienaldzīgu. Filma «Praktikants» tiek slavēta ne tikai par veiksmīgajiem aktierdarbiem, bet arī par stilīgo lielpilsētas vidi, aizraujošajām modes pasaules niansēm un asprātīgajiem dialogiem. 

Filmas «Praktikants» reklāmas rullītis:

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu