Bijušais pieprasa «kabatas naudu» no Meganas Foksas (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Braiens Ostins Grīns pieprasījis uzturlīdzekļus iepriekšējā labklājības līmeņa uzturēšanai no aktrises Meganas Foksas, vēsta izklaides ziņu portāls WENN.

29 gadus vecā Foksa augustā uzsāka šķiršanās procesu, par iemeslu minot «neatrisināmas domstarpības».

Otrdien seriāla «Beverly Hills, 90210» («Beverlihilsa 90210») aktieris iesniedza nepieciešamos dokumentus, lai pieprasītu sev ikmēneša maksājumus no Foksas.

Viņš norāda, ka joprojām ciešot no decembrī notikušās autoavārijas, kurā bija iesaistīti abi laulātie. Foksa nekādus savainojumus neguva, savukārt Grīnam sākušās veselības problēmas, kuru dēļ viņš nespējot iegūt jaunas lomas, tiesas dokumentos teikto atreferē slavenību tenku vietne TMZ.

Šķiršanās dokumentos teikts, ka pāra attiecības izjukušas 15.jūnijā. Abi prasījuši kopīgu aizbildniecību pār abiem dēliem.

Pāra attiecības aizsākās 2004.gadā, kad Foksa bija tikko sasniegusi pilngadību, bet Grīns bija 30 gadus vecs. 2010.gadā viņi apprecējās.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu