Vainhausas tēvs nopēlis biogrāfisko filmu par meitas dzīves pēdējām stundām (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Nelaiķes britu dziedātājas Eimijas Vainhausas tēvs Mičs Vainhauss nopēlis televīzijas kanāla «Channel 5» filmu par mūziķes dzīves pēdējām stundām.

Viņš televīzijas filmu «Autopsy: The Last Hours of Amy Winehouse» nedēļu pirms iznākšanas nosaucis par «pilnīgu apkaunojumu». «Lieciet manu meitu mierā,» viņš raksta sociālajos tīklos.

Dokumentālais darbs iekļauts sērijā, kas seko slavenu cilvēku pēdējiem soļiem pirms nāves. Galveno lomu filmā spēlē aktrise Keitija Robinsone.

Vainhauss nopēlis meitas frizieri Aleksu Fodenu par dziedātājas nāves «izmantošanu», piekrītot runāt dokumentālajā filmā. «Pēdējoreiz Eimiju redzēju līķu maisā,» filmā stāsta Fodens. «Viņa negribēja, lai viņu izlabo. Viņa bija apmierināta ar visu. Tas bija vienīgais veids, kā viņa varēja izbēgt no apkārt valdošā trakuma.»

Mičs Vainhauss arī aktīvi iestājies pret režisora Asifa Kapadijas pilnmetrāžas kinolenti «Amy», kas cenšoties notikumus attēlot «visnegatīvākajā gaismā». Viņš licis filmu pārstrādāt, kad noskatījies tās versiju, kuru režisori bija plānojuši izlaist.

Jūlijā iznākusī kinolente kļuva par visvairāk skatīto britu dokumentālo filmu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu