Šūmahera ģimene nāk klajā ar vēstījumu sacīkšu braucēja faniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kamēr septiņkārtējais «Formulas-1» čempions Mihaels Šūmahers turpina atlabt pēc smagā negadījuma 2013.gada decembrī Francijas Alpos, viņa ģimene oficiālajā [s:51711] ievietojusi pateicību visiem autobraucēja faniem, kas sociālās saziņas vietnē «Twitter» velta viņam labus vārdus, tādējādi stiprinot viņu cīņā par veselību.

«Jūsu spēks mums palīdz.Joprojām katru dienu saņemam veselības vēlējumus Mihaelam, un joprojām esam apmulsuši par lielo skaitu jūsu līdzjūtību. Mēs varam tikai pateikties jums, ka esat šajā cīņā kopā ar viņu un mums. Mēs paļaujamies un ceram uz to labāko. Jūsu spēks palīdz mums atbalstīt viņu,» teikts ģimenes paziņojumā.

Sociālās saziņas vietnē «Twitter» pašlaik ir 61 845 laba vēlējumi sportistam no cilvēkiem visā pasaulē.

Iepriekš vēstīts, ka 2013.gada decembra beigās Mihaels Šūmahers cieta negadījumā Francijas Alpos, kur guva smagu galvas traumu.Viņš vairākus mēnešus atradās mākslīgajā komā, taču pēc tam tika no tās pamodināts. Pēc tam viņa veselības stāvoklī būtisku uzlabojumu nav.

Tāpat ziņots, ka slavenais sacīkšu braucējs dramatiski nokrities svarā, un šobrīd sver vien aptuveni 45 kilogramus

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu