Daniels Kreigs: Es labāk pārgrieztu vēnas, nekā filmētos vēl vienā Bonda filmā (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu aktieris Daniels Kreigs jaunā intervijā sacījis, ka labāk «pārgrieztu vēnas», nekā spēlētu galveno lomu vēl vienā filmā par slaveno spiegu Džeimsu Bondu, vēsta laikraksts «The Guardian».

«Es labāk sasistu stiklu un ar šķembu pārgrieztu sev vēnas,» Kreigs teica intervijā žurnālam «Time Out». «Pašlaik nevēlos to darīt. Viss cauri. Vēlos darīt kaut ko citu.»

Taču vēlāk Kreiga tonis kļuva mazāk dramatisks. «Es negribu par to domāt vēl vismaz gadu vai divus. Ja es filmētos vēl vienā Bonda kinolentē, tad tas būtu tikai naudas dēļ,» atzina aktieris.

Šogad iznāks filma «Spectre», kas ir Kreiga ceturtā reize Džeimsa Bonda lomā.

Kreiga jaunākie komentāri ir pretrunā ar iepriekšējā intervijā pausto, ka aktieris turpināšot spēlēt Bondu, kamēr vien tas būšot fiziski iespējams. Kreigs noslēdzis līgumu par piedalīšanos vēl vienā sērijas filmā.

Agrākās intervijās aktieris minējis, ka ļoti daudz strādā, lai uzturētu savu ķermeni fiziski labā formā. «Tas paliek arvien grūtāk, bet tāda ir dzīve. Es turpināšu, kamēr fiziski to spēšu,» viņš teicis.

Kreigs sacīja, ka esot izteicis režisoram Semam Mendesam daudzas idejas par «Spectre» izveidošanu. «Šajā filmā esmu ielicis ikvienu savu ideju par Bonda filmām. Tās ir izsīkušas,» viņš teica.

Tikmēr medijos jau tiek prognozēts, kurš aktieris varētu stāties Bonda lomā nākamais. Patlaban favorīts ir britu aktieris Idriss Elba, kurš varētu kļūt par pirmo melnādaino Džeimsa Bonda atveidotāju.

«Redziet, man ir pilnīgi vienalga,» par savu iespējamo aizstājēju sacīja Kreigs. «Lai viņiem visiem veicas! Man svarīgi tikai tas, lai beidzu uz labas nots. Tad citi to varēs turpināt un padarīt vēl labāku.»

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu