Selēnai Gomesai diagnosticēta vilkēde (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Selēna Gomesa atklājusi, ka viņai esot diagnosticēta autoimūnā slimība vilkēde.

Bažas par dziedātājas veselību pirmoreiz izskanēja 2013.gadā, kad viņa atcēla koncertturneju Āzijā un Austrālijā. Pēc tam viņa iestājās rehabilitācijas klīnikā, taču dziedātājas pārstāvji noraidīja baumas, ka viņa esot atkarīga no narkotikām.

Tagad Gomesa atklājusi, ka patiesībā viņa izgājusi ķīmijterapijas kursu, lai cīnītos ar bīstamo slimību.

23 gadus vecā Gomesa atzina, ka viņu saniknojuši dzeltenās preses raksti par iespējamo ārstēšanos no narkotiku atkarības. «Es tik ļoti gribēju pateikt, ka viņiem nav ne jausmas. Man tika veikta ķīmijterapija,» dziedātāja sacīja intervijā mūzikas žurnālam «Billboard». «Es noslēdzos, kamēr atgriezās mana pašapziņa un es jutos pietiekami labi.»

Gomesa nopēla medijus, kuri vairākus gadus koncentrējušies uz viņas attiecībām ar kanādiešu dziedātāju Džastinu Bīberu. «Es strādāju kopš septiņu gadu vecuma. Es kļuvu par UNICEF vēstnieci, kad biju 17 gadus veca. Tā ir liela vilšanās, ka tagad esmu kļuvusi par tabloīdu apspriešanas objektu,» teica mūziķe.

Vilkēde ir hroniska autoimūna saslimšana, kas liek imūnsistēmai uzbrukt veselajām ķermeņa šūnām. Tas var skart jebkuru orgānu, tostarp nieres, sirdi, smadzenes, ādu, plaušas un nervu sistēmu.

Vilkēdi ārstē ar zālēm vai ķīmijterapiju.

Gomesas karjera aizsākās tādos bērnu raidījumos kā «Barney and Friends» un «Wizards of Waverley Place».

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu