«Otra puse» un Antra Stafecka dosies kopīgā labdarības koncerttūrē (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Grupa «Otra puse» kopā ar dziedātāju Antru Stafecku ierakstījusi jaunu dziesmu un plāno doties labdarības koncerttūrē «Kopā», kuras laikā līdzekļi tiks ziedoti biedrībai «Debesmanna», atbalstot Latvijas sievietes, vīriešus un ģimenes, kas saskārušās ar pēcdzemdību depresiju.

Labdarības koncerti notiks 30.oktobrī Valmierā, 20.novembrī - Krustpilī un 4.decembrī koncertzālē «Rīga». No katras nopirktās koncerta biļetes 10% tiks ziedoti biedrībai «Debesmanna», informēja grupas pārstāvji.

Vispirms radusies grupas un Stafeckas kopīgā dziesma «Kopā», bet pēc tam nākusi ideja par labdarības koncertu rīkošanu. Dziesmas idejas autore ir biedrības «Debesmanna» dibinātāja Iveta Parravani, kura pati četrus gadus cietusi no smagas pēcdzemdību depresijas. Viņa ilgu laiku centās nomācošās izjūtas nevienam neizrādīt un cīnīties ar tām.

Jaunās dziesmas «Kopā» vārdu autors ir Ivars Kurpnieks, bet dziesmas melodiju autors ir «Otra puse» solists Normunds Pauniņš.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz labdarības koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

«Debesmanna» ir biedrība, kas oficiāli reģistrēta 2013.gada 9.decembrī, kā arī 2014.gada 11.februārī tai tika piešķirts sabiedriskā labuma organizācijas statuss. Biedrības darbības uzdevumi ir dažādu Latvijas un starptautiska mēroga ģimeņu veselības un atbalsta programmu, akciju, semināru organizēšana un līdzdalība tajās, sabiedrības izglītošana, kā arī palīdzības sniegšana.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu