Viena no «Jaunā viļņa» dalībniecēm negaidīti pametusi konkursu (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Šodien, 10.oktobrī Sočos norisinās konkursa «Jaunais vilnis» pēdējā diena, kurā par uzvaru cīnīsies tā dalībnieki. Portāls «Kas jauns» ziņo, ka Bulgārijas pārstāve Nevena Tsoneva negaidīti atteikusies no turpmākās dalības konkursā un tā norises vietu pametusi.

Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Lai arī «Jaunā viļņa» preses pārstāvji ziņo, ka dziedātāja Nevena Tsoneva no Bulgārijas konkursu pametusi veselības stāvokļa jeb iekaisušu balss saišu dēļ, aizkulisēs tiek runāts, ka māksliniece pārdzīvojusi par saņemtajām atzīmēm konkursa pirmajās dienās.

Konkursa otrajā dienā Bulgārijas pārstāve saņēmusi zemas atzīmes no žūrijas locekļiem. Gan viņa, gan Latvijas pārstāvis Valērijs Bogdanovs ar iegūtiem 160 punktiem dalījuši pēdējo vietu.

«Kas Jauns» vēsta, ka Nevena bijusi arī Bogdanova favorīte. Pēc «Jaunā viļņa» atlases viņš atklājis, ka tieši Bulgārijas pārstāve varētu pretendēt uz uzvaru konkursā.

Atgādinām, ka 10.oktobrī Sočos noslēgsies "Jaunais vilnis", kurā tiks noskaidrots tā uzvarētājs.

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu