Ar izrādi «Ar šarmu pret karmu» Dailes teātrī viesosies Rīgas Improvizācijas teātris (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/improvizacijalv

Nākamnedēļ, 22.oktobrī, Dailes teātra Mazajā zālē ar teātra izrādi «Ar šarmu pret karmu» viesosies Rīgas Improvizācijas teātris, informēja Rīgas Improvizācijas teātra menedžere Sabīne Kurmeļova.

Priekšnesumā ar improvizāciju piedalīsies Raimonds Ruzenieks, Elīna Geida, Valdis Sils, Viesturs Vizulis, Jānis Moisejs, Rihards Sniegs, Jānis Rozenvalds un Rīgas Improvizācijas teātra draugi.

Izrādē «Ar šarmu pret karmu» būs izsmalcināti raksturi un spraigas darbības, kā arī būs šarmants naivums mijiedarbībā ar karmisku nolemtību.

Rīgas Improvizācijas teātris jau sešas sezonas piedāvā izrādes kino «Splendid Palace» Jaunajā zālē, kā arī piedalās un organizē starptautiskus improvizācijas teātra festivālus un meistarklases.

Improvizācijas teātris ir skatuves žanrs, kurā tiek izpildītas iepriekš nesagatavotas epizodes un garākas izrādes, spontāni īstenojot auditorijas ieteikumus.

Izrāde «Ar šarmu pret karmu» Dailes teātra Mazajā zālē būs skatāma plkst.20.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu