Kamberbačs: Varu pacelt vienu uzaci, bet ar to nepietiek, lai spēlētu Bondu (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu aktieris Benedikts Kamberbačs nedomā, ka viņu jebkad aicinās spēlēt spiega Džeimsa Bonda lomu.

«Es varu staigāt uzvalkā un kauties. Es varu pacelt vienu uzaci, taču ar to nepietiek, lai spēlētu Bondu,» sacīja 39 gadus vecais aktieris.

Taču viņš teica, ka apsvērtu lomu, ja viņam to piedāvātu. Savas jaunākās kinolentes «Black Mass» («Melnā mise») Lielbritānijas pirmizrādē Kamberbačs atzina, ka būtu «interesanti» iejusties slavenajā lomā.

Šomēnes britu kinoteātros iznāks jaunākā Bonda sērijas filma «Spectre», kurā galveno lomu atveido aktieris Daniels Kreigs.

Lai arī Kreigs noslēdzis līgumu par filmēšanos vēl vienā daļā, pagaidām nav zināms, vai tas tiešām notiks. Nesenā intervijā Kreigs izteicās, ka vēl vienā Bonda kinolentē spēlētu tikai «naudas dēļ», bet vēl citā klāstīja, ka labāk «pārgrieztu vēnas».

Pagājušonedēļ britu aktieris Toms Hidlstons sacīja, ka vēlētos iegūt lomu, taču pagaidām tā viņam vēl neesot piedāvāta.

Pašlaik par ticamāko Kreiga aizstājēju uzskata aktieri Idrisu Elbu, kurš varētu kļūt par pirmo melnādaino Džeimsu Bondu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu