Kļuvis zināms, kā Džuna Brežņevu ārstējusi (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Ir zināms, ka dziedniece Džuna ārstēja pasaules slavenības un politiķus. Viņas pacientu vidū bija arī Leonīds Brežņevs. Bieži ir popularizēti dažādi izdomājumi par Brežņeva veselības stāvokli un Džunas spēju palīdzēt dižajam valstsvīram.

Dziedniece Džuna intervijās stāstīja, ka viņu uz Maskavu izsauca ar Kremļa pavēli, tāpat Džuna teica, ka nevēlējās uz Maskavu braukt. Tiek uzskatīts, ka Džuna ārstēja Brežņevu, bet izrādās, ka nevienā intervijā Džuna nav teikusi, ka ārstē Brežņevu, raksta «argumentiru.com».

Valērijs Kamšilovs ir Džunas draugs jau daudzus gadus, viņš ir atklājis presei detaļas par Džunas dziednieces praksi. Valērijs apgalvo, ka ne reizi Džuna stāstījusi, kā ārstējusi Brežņevu. «Par Brežņevu Džuna stāstīja daudz un vienmēr,» stāstījis Kamšilovs.

Pēc Kamšilova vārdiem, Džuna ar Brežņevu tikās vasarnīcā visstingrākajā slepenībā.

«Protams, viņa nestaigāja pa Kremļa kabinetiem un PSRS Veselības ministrijas galvenajā pārvaldē neparādījās. Džunu veda uz vasarnīcu un par to valdības galvas ārstējošais ārsts varēja arī nezināt. Nevarēja jau zināt, kā oficiālās medicīnas pārstāvis izturētos pret nesaprotamas dziednieces vizītēm pie sava ļoti svarīgā pacienta,» saka Kamšilovs.

Par Džunas nogādāšanu pie Brežņeva atbildēja Galvenās politpārvaldes priekšnieks.

Kamšilovs stāsta, ka jau daudzus gadus pēc Brežņeva nāves Džuna viņam parādījusi televīzijas hronikas kadrus, kurā bija redzams kārtējais kompartijas kongress. Kongresa pirmajā dienā Brežņeva runa bija nesaprotama sliktās izrunas dēļ, bet otrajā dienā Brežņevs runāja diezgan skaidri.

«Lūk, valodas atgūšana - manas ārstēšanas pēdas,» teikusi Džuna.

Džuna bija pazīstama astroloģe un ekstrasense, ārstējusi Leonīdu Brežņevu, Andreju Tarkovski, Federiko Felīni. Robertu de Niro un citas slavenības Krievijā un visā pasaulē.

Džunas draugi saka, ka gaišreģe nav spējusi samierināties ar sava dēla pāragro nāvi 2001.gadā. Laiku pēc dēla zaudēšanas Džunas draugi sauc par eksistēšanu, ne dzīvošanu. Pagājušajā nedēļā ekstrasensei saasinājušās veselības problēmas, viņa nogādāta slimnīcā, kur pavadījusi vien dažas dienas un atgriezusies mājās. Diemžēl, veselības stāvoklis pasliktinājies, un Džuna atkārtoti nokļuvusi slimnīcā komas stāvoklī. No komas ekstrasense nav pamodusies, slimnīcā mirusi.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu