Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/28/11059681t1h6794.jpg)
Aromātiski kāpostu salāti, kuri aukstā vietā glabāsies vismaz līdz Ziemassvētkiem.
Nepieciešams:
2,5 kg kāpostu
1 kg paprikas
500g sīpolu
500g burkānu
2 ēdamkarotes sāls
150g cukura
300ml 9% etiķa
300ml eļļas
pipari
Pagatavošana:
Kāpostus, sīpolus, papriku sagriež smalki, burkānus sarīvē uz rupjās rīves, visu sajauc.
Salātiem piejauc sāli, cukuru, etiķi (ja vēlas, var likt vairāk) un eļļu, visu sajauc, atstāj uz 24 stundām, lai atdalās sula. Salātus liek burkās, pārlej ar šķidrumu, aizvāko, uzglabā ledusskapī vai vēsā pagrabā.