Noklausies: Aminata laiž klajā jaunu singlu «Bridges» (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Aminata otrdien koncertzālē «Palladium», uzstājoties kopā ar Eirovīzijas uzvarētāju Monsu Selmerlēvu, plašākai publikai nodeva jaunu dziesmu «Bridges». Kā portālam «Apollo» vēsta dziedātājas menedžere, singls «Bridges» ir pirmais vēstnesis no nākamajā gadā gaidāmā otrā Aminatas solo albuma, kurā turpināsies sadarbība ar producentu Kasparu Ansonu. 

«Es esmu ļoti iedvesmojusies un šobrīd manī ir ļoti daudz spēka, lai radītu jaunu mūziku, manī ir daudz emociju, kuras prasās, lai tās pieraksta, lai tās izstāsta. «Bridges» ir veltījums visiem tiem tuvajiem cilvēkiem, ar kuriem nav iespēja satikties tik bieži cik gribētos dažādu apstākļu dēļ. Ar bridges es apzīmēju tās gadiem «būvētās» attiecības, kuras nav tik vienkārši izjaukt. Ir vērtības, par kurām mēs vienmēr cīnīsimies un celsim tās augšā,» saka Aminata

«Bridges» mūzikas un vārdu autore ir Aminata, dziesmas producents Kaspars Ansons, to miksējis Krišjānis Geidāns, dziesmas māsters tapis studijā «Hodila».

Aminata kā Selmerlēva Eiropas tūres īpašā viešņa uzstājās divos koncertos, 13.oktobrī Rīgā, koncertzālē «Palladium» un 14.oktobrī Tallinā, klubā «Factory».

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu