Teilora Svifta ieguvusi sešas Amerikāņu mūzikas balvu nominācijas (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu popzvaigzne Teilora Svifta nominēta Amerikāņu mūzikas balvām (AMA) sešās kategorijās, savukārt britu dziedātājs Eds Šīrans un kanādietis «The Weeknd» ieguvuši katrs pa piecām nominācijām.

Svifta, Šīrans un «The Weeknd» šogad dominējuši mūzikas topos visā pasaulē. Visi trīs mūziķi sacentīsies par gada izpildītāja nosaukumu svinīgajā balvu pasniegšanas ceremonijā Losandželosā 22.novembrī.

25 gadus vecā Svifta pretendē uz balvām tādās kategorijās kā «Labākais popa vai roka albums», «Labākā popa vai roka izpildītāja» un «Gada dziesma».

Pa trijām nominācijām saņēmusi dziedātāja Megana Treinore, britu mūziķis Sems Smits, repere Nikija Mināža, indīroka grupa «Walk the Moon» un kantrimūzikas dziedātājs Sems Hants.

Mūzikas zvaigznes Bejonsa un Džastins Bībers saņēmuši pa vienai nominācijai.

AMA nominācijas izvirza, balstoties uz mūzikas žurnāla «Billboard» topiem un aplēsēm. Uzvarētājus nosaka fanu balsojumā.

Ceremoniju vadīs dziedātāja Dženifera Lopesa.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu