Mailija Sairusa grib koncertēt kaila un likt izģērbties arī citiem (88)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozā amerikāņu popzvaigzne Mailija Sairusa iecerējusi kaila uzstāties kopā ar rokgrupu «The Flaming Lips» un likt izģērbties arī klausītājiem, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

«The Flaming Lips» solists Veins Koils par ieceri paziņojis sociālajā tīklā «Instagram», publicējot fotogrāfiju ar neapģērbtiem grupas dalībniekiem un Sairesu.

Uzstāšanās tiks filmēta 22 gadus vecās Sairusas dziesmas «Milky Milky Milk» videoklipam. Koncerta laikā mūziķi tiks nolaistīti ar pienu.

Sairesa un «The Flaming Lips» novembrī un decembrī dosies sešu koncertu turnejā ar nosaukumu «Miley Cyrus & her Dead Petz». Paredzēti koncerti Čikāgā, Detroitā, Vašingtonā, Ņujorkā, Filadelfijā un Bostonā. Nav zināms, vai izģērbšanās notiks kādā no jau izziņotajiem koncertiem.

Gan Sairesa, gan «The Flaming Lips» jau iepriekš izģērbušies mākslas vārdā. Sairusa filmējās kaila dziesmas «Wrecking Ball» video, savukārt «The Flaming Lips» izģērbās videoklipā «Watching the Planets».

Komentāri (88)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu