«Mana dziesma»: Latvijā radītie viena hita brīnumi! Kuri tie bija? (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Spēles laukumā tiksies cilvēki, kuri par hitiem zina visu! Hitu producents Dj Rudd, hitu remiksētājs Ex Da Bass un hitu spēlētājs Artis Volfs pret hitu radītāju Māru Upmani- Holšteinu, hitu uzskaitītāju Lieni Grīnu un hitu klausītāju Lindu Rutuli. Kuri savas zināšanas liks lietā veiksmīgāk, noskaidrosim svētdien, 18. oktobrī, pulksten 21:20 LTV1! 

«Viena hita brīnums» ir dziesma, kura savam izpildītājam ir viena vienīgā vai pati populārākā no visām. Tā ir tik populāra, ka ir vienīgā, ko mēs, klausītāji, tā īsti pazīstam un atceramies. Lai šķetinātu jautājumu, kuri ir Latvijā radītie viena hita brīnumi, spēles laukumā abās komandās tiksies īsti hitu zinātāji.

Intara komandas godu astotajā «Mana dziesma» spēlē aizstāvēs par Latvijas labāko dīdžeju dēvētais Ex Da Bass, producents, kurš ļāvis uzplaukt daudziem hītiem – DJ Rudd, kā arī cilvēks, kurš šobrīd veido Latvijas oficiālo mūzikas topu – Artis Volfs.

Dagmāras komandā pulcējušās ne mazāk zinošas dāmas – Linda Rutule radio strādā jau no astoņu gadu vecuma un spēj atpazīt īstu hītu jau pa gabalu, Liena Grīna ir Latvijas Izpildītāju un Producentu apvienības izpilddirektore – viņa ir cilvēks, kurš precīzi zina, ko un cik daudz spēlē radio, saviesīgos pasākumos, klubos un pat veikalos un frizētavās. Trešā dāmu komandas dalībniece ir daudzu hitu autore, radio Pieci.lv personība un grupas «Astro’n’out» līdere Māra Upmane – Holšteine.

Spēle būs spraiga, jo šovā «Mana dziesma» zināšanas ir būtisks faktors uzvarai un astotās spēles dalībniekiem tās noteikti ir! Bet cik ātri, precīzi un atjautīgi viņi spēs savas zināšanas likt lietā, skatieties šo svētdien, 18.oktobrī, pulksten 21:20.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu