Skandalozā Lindsija Loena vēlas kandidēt prezidenta vēlēšanās (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vai tiešām skandalozā aktrise Lindsija Loena grasās kandidēt uz ASV prezidenta amatu? Savā sociālās vietnes «Instagram» profilā viņa paziņojusi, ka varētu to darīt, tāpat kā reperis Kanje Vests.

Amerikāņu aktrise Lindsija Loena «Instagram» publicējusi fotogrāfiju, pie kuras vēsta, ka 2020.gadā varētu kandidēt ASV prezidenta velēšanās. 

Pie foto Loena citē amerikāņu reperi Kanje Vestu, kurš 30.augustā notikušajā MTV mūzikas balvu ceremonijā arī paziņoja par saviem plāniem kandidēt vēlēšanās.

«Neskatoties uz kāpumiem un kritumiem, jā, mēs varam. Darīsim to, Kanje Vest,» raksta aktrise.

Atgādinām, ka aktrise Lindsija Loena vairākkārt tikusi tiesāta. Kaut arī bērnībā viņa tika uzskatīta par daudzsološu aktrisi, pēdējos gados viņa ir slavena galvenokārt ar narkotiku lietošanu, auto vadīšanu reibumā, regulāru nonākšanu uz apsūdzēto sola un citām skandalozām izdarībām.

Reperis Kanje Vests par saviem plāniem 2020.gadā pretendēt uz prezidenta amatu paziņoja MTV mūzikas balvu ceremonijā. 

«Esmu nolēmis, ka 2020.gadā pretendēšu uz prezidenta amatu,» Vests paziņoja saraustītā pateicības runā. «Es miršu mākslas dēļ, savu uzskatu dēļ, un tas ne vienmēr būs pieklājīgi.»

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu