Teilore Svifta ik dienu nopelna vairāk nekā vienu miljonu (37)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu laikraksts «Daily Mail» aprēķinājis, ka amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta ik dienu nopelnot vairāk nekā vienu miljonu ASV dolāru (880 000 eiro).

Žurnālisti aplēsuši, ka Svifta kopš janvāra nopelnījusi apmēram 317 miljonus dolāru (279 miljonus eiro). Svifta šogad izdevusi vairākus veiksmīgus hitus un devusies vērienīgā pasaules koncertturnejā, regulāri aicinot uz skatuves populārus mūziķus un izklaides industrijas zvaigznes.

25 gadus vecās Sviftas piektais albums «1989» iznāca pagājušā gada oktobrī. Pirmajā nedēļā tika pārdots 1,3 miljoni albuma eksemplāru, un tas nonāca daudzu valstu mūzikas topu virsotnē.

Sviftai ir sava parfimērijas līnija kompānijas «Elizabeth Arden» paspārnē, kā arī reklāmas līgumi ar gāzēto dzērienu «Diet Coke» zīmola uzņēmumu un apavu ražotāju «Keds».

«Pašlaik Teilore ir neaizskarama,» norāda mediju analītiķis Maiks Raja. «Viņa ir galvastiesu pārāka par jebkuru citu mūziķi. Viņa ir ne tikai nozīmīgs spēlētājs izklaides biznesā, bet arī spēj ietekmēt mūzikas industrijas finansiālo pusi.»

Biznesa žurnāls «Forbes» šī gada simt bagātāko slavenību sarakstā Sviftu ierindoja astotajā vietā.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu