Aizejot no «Saimniekšova», aizvainotā Daiga sarīko skandālu (168)

Apollo TV
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovā «Saimnieks meklē sievu» noskaidroti jau pirmie pāri, kuri dosies ceļojumā! Tas, protams, priecē, taču negaidīta bija līgavas Daigas reakcija uz izbalsošanu, saceļot pamatīgu traci saimnieksētā!

Šajā raidījumā līgaviņas izvēlējās Burtnieku novadā dzīvojošais saimnieks Jānis Šmits un Ģirts Brumsons, kurš saimnieko Aizputē.

Izbalsošanas dienā saimnieks Jānis ar abām izredzētajām devās uz randiņiem, kuros vēlējās noskaidrot pēdējos jautājumus, uz kuriem atbildes viņam ļautu izvēlēties starp abām dāmām. Tikšanās reizēs nebija vairs ne skūpstu, ne kaislīgu apskaušanos - viss noritēja pavisam lietišķi, kas īpaši saskumdināja Daigu.

«Šis randiņš man īsti nepatika, tāpēc ka pārāk daudz nopietnības bija un bija saspringts tas viss. Šeit nebija mūsu čubināšanās, pilnīgi nekā, jo viņš bija pateicis, ka ne ar vienu meiteni to nedarīs. Ir grūti pierast pie tā – ja tev kaut ko gribas, bet tu no nevari dabūt, vai arī – ja tu sāksi darīt, tevi vienkārši «uzmetīs»,» raidījumā satraucas Daiga.

Pēc dejām saimniekam bija jāizvēlas, ar kuru no meitenēm viņš dosies ceļojumā. Kad Daiga izdzirdēja, ka tiek nosaukts Antras vārds, viņa klaji izrādīja savu neapmierinātību: paķēra koferi un, neatvadījusies ne no viena, metās prom no saimnieka sētas.

Kāpēc Jānis izvēlējās Antru? Jau iepriekšējos raidījumos varēja manīt, ka Jānim ne īpaši pie dūšas iet tas, ka Daiga šad tad iemalko alkoholu un nejūt mēru.

Pēdējā zaļumballē dāma iedzērusi tik daudz, ka deju placī nav varējusi savaldīties un kritusi, sasitot galvu.

«Protams, man ir kauns par to. Visiem, kam vajadzēja, es jau esmu atvainojusies. Taču kopumā uzskatu, ka nekas ārkārtējs nenotika - tā noteikti ir gadījies gandrīz katram cilvēkam,» izdevumam «Privātā Dzīve» skaidro Daiga.

Atgādinām, ka iepriekšējā naktī Daiga greizsirdības uzplūdā iztukšoja Jāņa ruma pudeli. «Alkoholu nebiju lietojusi kādu mēnesi. Tu biji vainīgs pie tā, tu liki man tā darīt. Es nebūtu tā darījusi,» caur pārmetumiem Jānim taisnojas Daiga. Viņas greizsirdību pastiprinājis tas, ka Jānis viņu ballē nosaucis par Antru, raksta «skaties.lv».

Turpretī Aizputē saimniekam izbalsošanas mirklis nenoritēja tik dramatiski. Kā jau tika paredzēts, saimniekam sirdī iekritusi bija līgaviņa Gunda Jandava, kuru tad viņš arī izvēlējās vest ceļojumā uz Gruziju.

Komentāri (168)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu