Vins Dīzels: Paparaci un negatīvi komentāri internetā ir slavas tumšā puse (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Vins Dīzels nesenā intervijā norādījis, ka paparaci uzmanība un ļauni komentāri internetā esot «slavas tumšā puse».

Šomēnes internetā parādījās paparaci fotogrāfijas, kurās aktieris redzams krietni sliktākā fiziskajā formā nekā parasti.

Raidorganizācijas BBC pārraidē «Newsbeat» aktierim uzdeva jautājumu par negatīvajiem komentāriem internetā, kuros noķengāts slavenību izskats. «Tur ir daudz negatīvu lietu,» atbildēja 48 gadus vecais Dīzels. «Es domāju, ka tas ir ļoti nepareizi. Cilvēkiem vajadzētu mazāk nosodīt un būt mīlošākiem.»

Kad internetā parādījās paparaci attēli ar puskailu Dīzelu uz Maiami viesnīcas balkona, viņš vērsās pie saviem sekotājiem sociālajā tīklā «Instagram». «Kaunināšana par ķermeņa izskatu vienmēr ir slikta,» viņš rakstīja.

«Man žēl to cilvēku, kuriem jānoniecina citi, lai paši justos labāk,» intervijā skaidro Dīzels. «Daži to dara naudas dēļ, un tā ir slavas tumšā puse. Ja cilvēkam bieži kas tāds jāklausās, viņš noslēgsies.»

Taču Dīzels norāda, ka komunikācija ar faniem atsverot visu slikto. «Es neizvairos no interneta. Manuprāt, atgriezeniskā saite sociālajos tīklos ir ļoti vērtīga. Man ir iespēja uzturēt unikālas attiecības ar skatītājiem. Uzskatu, ka tas man ļāvis padarīt «Fast & Furious» filmas labākas. Žurnāli un tamlīdzīgi mediji tagad jau novecojuši, taču domāju, ka kopumā pasaulē lielākoties ir labi cilvēki,» uzskata aktieris.

Dīzela slavenākās lomas ir auto filmu franšīzē «Fast & Furious» («Ātrs un bez žēlastības») un zinātniskās fantastikas triloģijā «The Chronicles of Riddick» («Ridika hronikas»). Viņš bijis producents vairākām «Fast & Furious» daļām.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu