«Saimniekšovā» vīru meklē gan māte, gan meita (226)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 Publicitātes foto

Viena no populārā televīzijas seriāla «Saimnieks meklē sievu» dalībniecēm Gunda sākotnēji šovam pieteikusies kopā ar mammu Līgu, vēsta izdevums «Kas Jauns».

«Saimnieks meklē sievu» dalībniece Gunda Jandava sākotnēji pieteikusies par līgavu Aizputes pusē dzīvojošajam saimniekam Ģirtam, bet viņas mamma - saimniekam Arvilam Rūjienes novadā.

Gunda izdevumam «Kas Jauns» atklājusi, ka drīz pēc pieteikuma nosūtīšanas sagājusi kopā ar bijušo draugu, savukārt brīdī, kad saņēmusi zvanu no «Saimniekšova» veidotājiem, no puiša nesen kā izšķīrusies. Gunda uzskata, ka viņai nav bijis neviens iemesls, lai atteiktos no dalības.

Šova dalībniece atklājusi, ka Arvils rakstījis un izrādījis interesi arī par viņas mammu Līgu, tomēr viņa ātri vien zaudējusi interesi. Drīz vien Līga atgriezīsies Holandē, kur dzīvo un strādā jau astoņus gadus.

Gunda jau kopš šova sākuma baudot ievērojamu apkārtējo uzmanību, dažbrīd to esot pat grūti izturēt.

Komentāri (226)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu