Foto: Silvestrs Stallone izsolīs mantas no savām filmām (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Decembrī Losandželosā izsolīs vairāk nekā tūkstoš mantas no amerikāņu aktiera Silvestra Stallones filmām «Rocky» («Rokijs») un «Rambo» («Rembo»).

Kolekcija otrdien tika izstādīta Ņujorkā. Tajā ietilpst Rokija boksa cimdi un čempiona josta no kinolentes «Rocky II» («Rokijs 2»). Izsoļu nams «Heritage Auctions» prognozē, ka katra priekšmeta cena varētu sasniegt pusmiljonu ASV dolāru (440 000 eiro).

Izsolē tiks piedāvāta arī ādas žakete no trīs «Oskara» balvas ieguvušās 1976.gada filmas «Rocky», kā arī baltais halāts no «Rocky IV» («Rokijs 4»). Piedāvājumā būs arī Stallones ar roku rakstītais filmas «Rocky» scenārijs.

Izsole notiks no 18. līdz 20.decembrim Losandželosā, norāda «Heritage Auctions». Ieņēmumi tiks ziedoti labdarības organizācijām, kas rūpējas par kara veterāniem.

«Es domāju, ka citi cilvēki šīs mantas ļoti novērtētu,» sacīja Stallone. «Tā vietā, lai glabātu visu tumšā noliktavā un galu galā pavisam aizmirstu par tām, nolēmu tās nodot tālāk.»

Kolekcijā ietilpst arī Stallones motocikls no filmām «Rocky III» un «Rocky IV», kā arī lietas no jaunākajām «The Expendables» («Neiznīcināmie») kinolentēm.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu