Aivara Brīzes piemiņas albumā «Ejam tālāk» iekļauj 19 dziesmas (8)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Līvu» solista Aivara Brīzes piemiņas albumā «Ejam tālāk» iekļautas 19 dziesmas, informēja izdevniecībā «micrec». CD nācis klajā divus gadus pēc Brīzes aiziešanas mūžībā.

Izlasē atrodami tādi leģendārās grupas grāvēji kā «Dzelzsgriezējs», «Zābaku dziesma», «Deviņvīru spēks», «Kādā brīnišķā dienā», «Trīs sievietes» un citas.

Izlasē atrodams arī ieraksts no Zigmara Liepiņa un Māras Zālītes rokoperas «Lāčplēsis», kā arī Tomasa Kleina un Brīzes kopīgās grupas «Leģions» dziesmas.

Piemiņas albumā iekļauti arī agrāk nepublicēti ieraksti. Starp tiem ir savulaik Jāņa Lūsēna vadītās grupas «Neptūns» dziesmas «Ziņģe Rīgas kanālam» ieraksts un Ulda Marhileviča un Māras Zālītes dziesmas «Ai, cik maigi uz sejas krīt sniegs» koncertieraksts, kurā piedalās arī Aija Andrejeva.

Dziesmu sarakstā neizpaliek arī duetā ar dzīvesbiedri Elitu Veidemani izpildītā Raimonda Paula un Guntara Rača sentimentālā dziesma «Tikai nesaki nevienam».

Albuma prezentācija notiks 22.oktobrī plkst.19 Latvijas 1.Rokkafejnīcā, vienlaicīgi ar albuma prezentāciju, notiks arī Elitas Veidemanes sarakstītās grāmatas «Dzelzsgriezējs un dūja» atvēršanas pasākums.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu