Daniels Kreigs nav izlēmis, vai atgriezīsies Džeimsa Bonda sērijā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu aktieris Daniels Kreigs vēl nav izlēmis, vai pēc kinolentes «Spectre» iznākšanas filmēsies vēl kādā Džeimsa Bonda sērijas filmā.

47 gadus vecais Kreigs spēlējis slepeno aģentu Bondu četrās kinolentēs. Šomēnes viņš izteicās, ka labāk «pārgrieztu vēnas», nekā piedalītos vēl vienā sērijas filmā.

Taču jaunā intervijā Kreigs sacījis, ka lēmums vēl neesot pieņemts. «Esmu ļoti tiešs un saku to, ko tobrīd jūtu, taču manas domas mēdz mainīties,» aktieris norādīja raidorganizācijai BBC.

Kreigs atzina, ka producenta pienākumu uzņemšanās esot starp viņa karjeras «augstākajiem punktiem». «Uzņemoties lomu, zināju, ka mana dzīve sagriezīsies kājām gaisā. Un tā arī notika. No tā nevar izvairīties,» teica Kreigs. «Es to izbaudu daudz vairāk nekā iepriekš, jo varu ielikt lomā savas jaunās zināšanas. Esmu iesaistīts ikvienā filmas uzņemšanas aspektā.»

Pirmdien filma «Spectre» iznāks Lielbritānijas kinoteātros.

Trešdien filma tika izrādīta kino kritiķiem un žurnālistiem. Tā guva galvenokārt atzinīgas atsauksmes.

Laikraksta «The Guardian» žurnālists Pīters Bredšovs kinolentei piešķīris piecas zvaigznes un nodēvējis to par «ārkārtīgi aizraujošu, iespaidīgu un ļoti izklaidējošu».

Avīze «The Times» raksta, ka režisora Sema Mendesa darbs esot «smeldzīgi kolosāls». Savukārt «The Idependent» norāda, ka jaunā filma esot «līdzvērtīga tās priekštecim» - kritiķu slavinātajai 2012.gada kinolentei «Skyfall» («Operācija «Skyfall»»).

Tomēr žurnāla «The Hollywood Reporter» skatījumā jaunā kinolente «šķiet sliktāka filma par «Skyfall», atgriežoties pie klišejām un visa ierastā».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu