«Ryanair» kādam pārim par lidojumu noplēš deviņas ādas (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Skumji beigusies ceļojuma plānošana kādam pārim, kuram bija nepieciešams mainīt «Ryanair» lidojuma datumus, raksta «The Guardian».

«Man bija nepieciešams izmainīt rezervāciju, un es biju sagatavojusies par to samaksāt 43,99 mārciņas (aptuveni 61 eiro). Kad pārbaudīju sava bankas konta stāvokli, atklāju, ka pilna cena par divām biļetēm veido 478 mārciņas (atpuveni 664 eiro). Tas nozīmē, ka lidojums diviem uz Spāniju mums rezultātā ar nodokļiem izmaksā 910 mārciņas (aptuveni 1265 eiro),» kāda sašutusi lasītāja atklāj «The Guardian».

Izrādās, ka «Ryanair» ne vienmēr ir lētākā ceļošanas iespēja. Ja vēlies sēdēt blakus saviem ceļojuma biedriem vai reģistrēt bagāžu, tev ir jāmaksā papildus. Turklāt, ja vēlies labot savu lidojuma rezervāciju ārpus noteiktajām 24 stundām, tad tas tev izmaksās 40 mārciņas (aptuveni 56 eiro) vienam cilvēkam katrā virzienā.

Šie visi izdevumi, kā apgalvo «Ryanair», tad arī veidojuši 910 plānoto 43,99 mārciņu vietā.

Tā vietā, lai mainītu esošās rezervācijas nosacījumus, daudz vienkāršāk un lētāk ir aizmirst par esošajām lidmašīnas biļetēm un iegādāties jaunas.

«Ryainair» norāda, ka izmaksas parādās uz datora ekrāna pirms maksājuma informācijas ievadīšanas. Lai šo abu neveiksmīgo ceļotāju pieredze kalpo mums visiem par mācību vienmēr izlasīt to, kas rakstīts mazā drukā.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu