Valērija Ļeontjeva koncerts beidzas ar asiņainu traci (115)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nepatīkams atgadījums noticis Krievijas pilsētā Nižņevartoskā. Krievu mūziķis Valērijs Ļeontjevs kopā ar grupas biedriem sarīkojis grautiņu kādas viesnīcas vestibilā, vēsta krievu bulvārprese.

Kā vēsta viesnīcas pārstāvji, Ļeontjevs kopā ar grupu viesnīcā mitinājies no 18. līdz 19. oktobrim. Nakts laikā noticis grautiņš - ticis izdemolēts viesnīcas numuriņš, kā arī nodarīti zaudējumi viesnīcai.

Pēc tam, kad Ņizņevartoskā noticis koncerts, mūziķis kopā ar grupas biedriem viesnīcā sarīkojuši ballīti. Viesnīcas gaitenī izcēlies konflikts un tas turpinājies vienā no mūziķu numuriņiem.

Saskaņā ar dokumentiem, kurus parakstījuši viesnīcas darbinieki, viss numuriņš bijis notraipīts ar asinīm, kā arī tikusi izdemolēta vannas istaba. Viesnīcas direktore atklājusi, ka konflikta laikā Ļeontjevs ar grupas biedriem atradušies alkohola reibumā.

Pagaidām nav zināms, kurš no grupas mūziķiem radījis ievērojamus zaudējumus, tomēr viesnīcas pārstāve apliecinājusi, ka numuriņš bijis pamatīgi izdemolēts. Viņa uzskata, ka mūziķi viens otram pārsituši galvas, bet vēlāk brūces apsējuši ar viesnīcas dvieļiem. Konflikta laikā vīrieši viens otram situši ar viesnīcas lampām.

Direktore nolēmusi nevērsties policijā, lai nesabojātu mākslinieka reputāciju. Viņa ir pārliecināta, ka visu var nokārtot sarunu ceļā, kā arī viesnīcai tiks atmaksāti nodarītie zaudējumi.

Ļeontjeva pārstāve apgalvo, ka vienam no grupas dalībniekiem sākusies epilepsijas lēkme, tāpēc viesnīcas numuriņš palicis nekārtīgs. Mūziķis atsities pret lampu, pārsitis galvu un tāpēc numuriņā bijušas tik daudz asinis. Mūziķis piedāvājis visu saremontēt, taču viesnīcas direktore no piedāvājuma atteikusies, pieprasot samaksāt par nodarītajiem zaudējumiem.

Komentāri (115)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu