Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

«Saimniekšova» dalībniece Gunda piedalās erotiskā fotosesijā pie Sokolova

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs

Viena no TV šova «Saimnieks meklē sievu» dalībniecēm Gunda piekritusi piedalīties erotiskā fotosesijā pie fotogrāfa Aleksandra Sokolova.

«Pagājušajā nedēļā es izlasīju «Apollo» rakstu par Gundu. Paskatījos viņas bildes un sapratu, ka gribu pafotografēt šo sievieti. Viņas skatienā bija tik daudz magnētisma, elektrības un erotisma, man nebija šaubu par to, ka man obligāti vajag viņu pafotografēt,» portālam «Apollo» stāsta Aleksandrs Sokolovs.

«Kopā ar vizāžisti Katrīnu Talli izdomājām Gundai tēlu. Izdomājām, ka vislabāk viņai izskatīsies ļoti tumšas, dūmakainas acis. Tādas acis ļoti izcelsies uz Gundas baltās ādas fona.»

Sokolovs stāsta, ka bijis pārsteigts, kad Gunda ienākusi studijā. Viņa ir augumā maza, tieva un jauna meitene. Fotogrāfs uzskata, ka tas ir pozitīvi, jo fotografēt modeli ar tādu ķermeni ir ļoti viegli un bildes var vispār neapstrādāt.

«Otrs pārsteigums bija, kad Katrīna uzlika viņai meikapu. No studentes Gunda pārvērtās par ļoti, ļoti seksuāli pievilcīgu sievieti. Tādu es labprāt paņemtu līdzi uz «Oskara» balvas pasniegšanas ceremoniju. Trešais pārsteigums bija, kad viņa noģērbās. Ļoti reti ir tā, ka tik tievai meitenei ir tik formīgas krūtis. Kaut esmu redzējis tūkstošiem sieviešu, Gundas figūra ir unikāla,» stāsta fotogrāfs.

Fotosesija ilgusi 10 stundas. Tā bijusi īpaši, jo fotogrāfijas bija paredzēts neapstrādāt, ar projektoru uz sienas uzprojektēts tikai fons, bet miglaina ūdens viļņu imitācija apkārt Gundai ir plēve kura kustējās no vēja ventilatora.»

mājaslapā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu