«Oskarotā» aktrise Hale Berija šķiras no vīra (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

«Oskarotā» aktrise Hale Berija un franču aktieris Olivjē Martiness otrdien paziņojuši par šķiršanos pēc diviem laulībā aizvadītiem gadiem.

Pārim ir divus gadus vecs dēls.

«Ar smagumu sirdī paziņojam, ka esam nolēmuši šķirties,» teikts pāra kopīgajā paziņojumā presei. «Mēs dodamies uz priekšu ar mīlestību un abpusēju cieņu, un mums vissvarīgākās ir dēla intereses. Mēs viens otram vēlam laimi.»

Šķiršanās dokumentos kā iemesls minētas «neatrisināmas domstarpības», vēsta slavenību tenku portāls TMZ.

2002.gadā Berija kļuva par vienīgo melnādaino aktrisi, kurai pasniegta prestižā ASV Kinoakadēmijas jeb «Oskara» balva par galveno lomu. Viņa tika apbalvota par tēlojumu filmā «Monster's Ball» («Monstru balle»).

Berijas un Martinesa attiecības aizsākās pēc tam, kad aktrise izšķīrās no modeļa Gabriela Obrī. Pāris apprecējās 2013.gadā.

49 gadus vecais Martiness vislabāk pazīstams ar lomu 2010.gada seksuāli atklātajā trillerī «Unfaithful» («Neuzticīgā»).

49 gadus vecā Berija precējusies trīs reizes. Viņas bijušie vīri ir beisbola spēlētājs Deivids Džastiss un dziedātājs Ēriks Benets. Viņai ir septiņgadīga meita Nāla no piecus gadus ilgušajām attiecībām ar Obrī.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu