Uzdodot par bagāžu, lidmašīnā ved sievietes mirstīgās atliekas (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Telavivas Benguriona lidostas darbinieki no Krievijas ielidojuša cilvēka bagāžā atraduši vecas sievietes mirstīgās atliekas, ziņo tīmekļa medijs «Newsru.com».

Kastē, kurā vests sievietes līķis, nav bijis nedz dokumentu, kas apliecinātu mirušās personību, nedz arī dokumentu, kas parasti nepieciešami mirstīgo atlieku transportēšanas gadījumā.

Lidostas darbiniekiem bija nepieciešamas vairākas stundas, lai sameklētu mirušās sievietes piederīgos.

Kā noskaidrojis portāls «Israel 24», sieviete bijusi 79 gadus veca un viņa mirusi 18.oktobrī. Mirstīgās atliekas plānots apbedīt kapsētā Ašdodā.

Beigās noskaidrojies, ka aizgājējas tuvinieki nav zinājuši mirstīgo atlieku transportēšanas kārtību, tāpēc tās sūtītas kā parasta bagāža.

Situācijas risināšanā arī iesaistījusies Izraēlas Ārlietu ministrija, kas operatīvi noorganizējusi nepieciešamo dokumentu saņemšanu no Krievijas.

Tikmēr tīmekļa medijs «Smionline», atsaucoties un nevalstisko organizāciju apkopotajiem datiem, vēsta, ka šādi gadījumi Izraēlā notiekot diezgan bieži.

Šādu pieeju nereti izvēlas ārvalstīs dzīvojošie ebreji, kuri vēlas savus tuviniekus apglabāt Izraēlā.

Uzdodot mirstīgās atliekas par parastu bagāžu, cilvēki cer izvairīties no lieliem izdevumiem un birokrātiskām formalitātēm.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu