Ieslodzīto ekskursijas laikā aizbēg izvarotājs (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Christophe Verdier, CC BY-NC 2.0

Lielbritānijas policija meklē notiesātu izvarotāju, kuram pagājušās nedēļas nogalē izdevies aizbēgt ekskursijas laikā, vēsta «Sky News».

58 gadus vecais Malkolms Milmens bija saņēmis atļauju uz laiku pamest ieslodzījuma vietu Miltonkīnzā, lai dotos ekskursijā uz aptuveni 80 kilometru attālumā esošo klosteri.

Lielbritānijas policija informē, ka ekskursijas laikā notiesātais aizbēdzis.

Policijai ir pamats uzskatīt, ka sestdien vīrietis bijis Londonā, bet svētdienas rītā viņš varētu būt ieradies Līdsā.

Pēdējo reizi Milmens redzēts pirmdienas pēcpusdienā Mančestras lidostā. Policisti gan norāda, ka Milmenam neesot pases, kas varētu sarežģīt viņa pārvietošanos.

Tiek uzskatīts, ka noziedznieks no Mančestras ar autobusu varētu būt devies uz kādu vietu pilsētā vai arī uz kādu citu Lielbritānijas pilsētu.

Milmens 1996.gadā tika notiesāts par izvarošanu, un viņam tika piespriests 12 gadu cietumsods.

Policija norāda, ka, viņš var radīt draudus sabiedrībai. 

Tāpēc policija lūdz iedzīvotāju palīdzību Milemna notveršana, aicinot ikvienu, kam ir jebkāda informācija par viņu, sazināties ar policiju.

Policisti norāda, ka Milmens ir liela auguma plikpaurains vīrietis. Viņam ir brūnas acis un viņš var nēsāt brilles.

Pēdējo reizi viņš redzēts ģērbies brūnā jakā un pelēkās biksēs, bet kājās viņam bijuši balti sporta apavi. Tāpat vīrietis pārvietojies ar spieķi.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu