Džordžs un Amala Klūniji paplašinājuši ģimeni (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Džordžs Klūnijs un cilvēktiesību aizstāve Amala Klūnija paplašinājuši savu ģimeni. Suņu patversmē viņi adoptējuši suni vārdā Millija, vēsta ārvalstu bulvārprese.

«Šodiena suņu patversmē bija laimīga diena Millijai,» suņu patversmes pārstāvji vēstījuši sociālajos tīklos.

Klūniju pāris adoptējis četrus gadus vecu baseta šķirnes suni. Kā vēsta patversmes pārstāvji, Millija patversmē nonākusi pirms pāris nedēļām. 

«Šī mēneša sākumā Millija tika atrasta pie kāda vietējā restorāna durvīm Sangabrielā. Šodien veiksme bija viņas pusē, jo viņa adoptēju Džordžs un Amala Klūniji,» teikts patversmes paziņojumā.

Klūniji jau iepriekš centušies atrast un adoptēt vēl vienu suni. Uz patversmi Amala bija ieradusies ar jau iepriekš adoptēto kokerspanieli Luī, lai saprastu, kā abi suņi savā starpā saprotas.

 

ADOPTED! Millie was adopted by George Clooney and his wife Amal!! Millie, a bassett hound, now has a new brother named Louie who is also a rescue! Congratulations and thank you for adopting!!

Wednesday, October 28, 2015

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu